Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Inspiroidu arjen toimivista asukokonaisuuksista

Inspiroidu arjen toimivista asukokonaisuuksista

Inspiroidu arjen toimivista asukokonaisuuksista

Arkipukeutuminen on tärkeä osa työelämää. Asukokonaisuus voi olla helppo ja huoleton, mutta silti erittäin tyylikäs ja siisti. Uusien ihmisten tapaamisessa, esimerkiksi työtilanteessa, ensivaikutelma on aina äärimmäisen tärkeä. Käytöstavat ovat tärkeitä, mutta paljon ensivaikutelmaan vaikuttaa myös pukeutuminen. Vaikka työpukeutuminen on muuttunut rennommaksi, asukokonaisuuden on silti oltava siisti ja huoliteltu. Tyylikkäät, mutta sopivan rennot asukokonaisuudet auttavat helpottamaan arjen pukeutumishaasteita sekä luomaan ammattimaisen ja huolitellun vaikutelman. Työpukeutumisen ei kuitenkaan tarvitse olla tylsää, sillä rohkeasti käytetyt värit ja kuosit voivat tuoda asuun piristystä, kunhan asukokonaisuus on sopiva tilaisuuteen. Yksinkertaiset, mutta tyylikkäät asukokonaisuudet sopivat hyvin arkeen ja auttavat sinua näyttämään ammattimaiselta ja huolitellulta. Muista, että helppo ja siisti työpukeutuminen on tärkeä osa onnistunutta työpäivää ja tuo itsevarman olon joka hetkeen.

 

Neuleet

Kun suunnittelet työpukeutumistasi, kannattaa ottaa inspiraatiota arjen toimivista asukokonaisuuksista. Neuleet ovat loistava valinta monenlaisiin työpäiviin, ja ne toimivat myös kerrospukeutumisessa bleiserin kanssa. Valitse rohkeasti väriä neuleeseen jolloin se tuo kivaa yksityiskohtaa asukokonaisuuteen. Yhdistämällä yksiväriseen neuleen kanssa ruudulliset housut saat persoonallista ilmettä asuun. Kannattaa kuitenkin huomioida, että työpukeutuminen edellyttää myös käytännöllisyyttä, joten valitse neulepaita, joka on miellyttävä pitää koko päivän ja se on valmistettu hengittävästä luonnonmateriaalista, kuten puuvillasta tai merinovillasta.

Yhdistä neule kangashousujen tai chinojen kanssa, on myös tärkeää muistaa, että asusteet ja kengät voivat täydentää tyylikästä ja siistiä asukokonaisuutta, joten valitse ne huolella. Pienillä yksityiskohdilla voi luoda ammattimaisen ja itsevarman vaikutelman työpaikalla.

Neuleasukokonaisuus

Kevyt puuvillaneule toimii välikausikeleillä, ilmojen kylmetessä valitse villasta tai merinovillasta valmistettu neule joka lämmittää. Kurkkaa: Neule, housut, vyö, kengät
 

Liivi ja kauluspaita

Työpukeutuminen vaatii tyylikästä ja siistiä arkipukeutumista, joka tekee vaikutuksen toimistossa.

Helpon ja huolettoman, mutta erittäin siistin asukokonaisuuden saat käyttämällä liiviä kauluspaidan kanssa sellaisenaan ilman bleiseriä. Liivin tulisi olla sopivan rento arkeen sopivaksi materiaalien, yksityiskohtien ja kuvioiden avulla. Näin liivi toimii erinomaisesti esimerkiksi kangashousujen tai farkkujen kanssa.

Kylmällä kelillä liivi on mainio vaihtoehto kerrospukeutumiseen ja toimii luonnollisesti aina myös bleiserin kanssa. Pukuliivi voi olla liian virallinen ja sopimaton vaihtoehto arkikäyttöön. Muista, että vaivaton asukokonaisuus vie sinut pitkälle toimistopukeutumisessa, joka on tyylikästä ja mukavaa.

Liivit asukokonaisuus

Panosta liivissä materiaalin sekä värien valintaan, yksityiskohdilla saat sopivasti rentoa ilmettä liiviin, kuten esimerkiksi erivärisillä napeilla tai kuviollisella selkämyksellä. Kurkkaa liivit

 

Kuviollinen kauluspaita ja chinot


Työpukeutuminen on osa ammattimaisuutta ja kuviollinen kauluspaita on oiva valinta siistiin, mutta persoonalliseen asukokonaisuuteen toimistolle. Yhdistettynä chinohousuihin, kuviollinen kauluspaita saa sopivasti ilmettä ja erottuu yksivärisestä massasta. Muista kuitenkin pitää kokonaisuus tasapainoisena valitsemalla värikkäämpi ja kuviollisempi paita yksivärisen bleiserin ja housujen kanssa. Näin kokonaisuus pysyy hillittynä ja ammattimaisena. Kuviollinen kauluspaita toimii erinomaisesti myös sellaisenaan ilman bleiseriä, mutta muista viimeistellä asukokonaisuus aina vyön kanssa, jos pidät paitaa housujen sisällä. Huomaa, että siistin ulkonäön lisäksi myös mukavuus on tärkeää arkipukeutumisessa. Valitse siis kauluspaidan materiaaliksi esimerkiksi hieman joustava puuvillakangas, jolloin liikkuvuus on taattu ja paita ei kiristä.

kuviollinen kauluspaita asukokonaisuudessa

Kuviollisella kauluspaidalla saa kivaa ilmettä asukokonaisuuteen ympäri vuoden. Lämpimällä kelillä kuviollinen kauluspaita toimii sellaisenaan ja kylmällä kelillä bleiserin kaverina tuoden persoonallista ilmettä asuun. Kurkkaa kuviolliset paidat

 

Ruudullisella bleiserillä sopivasti twistiä

Ruudullinen bleiseri on loistava valinta työpukeutumiseen, sillä se luo vaihtelua arjen asukokonaisuuksiin antaen asulle sopivasti persoonallista ilmettä. Kuvioitu bleiseri herättää huomiota ja luo mielenkiintoisen vaikutelman, kunhan kokonaisuus pysyy hallittuna. Yhdessä yksivärisen paidan ja housujen kanssa kuviollinen bleiseri on turvallinen vaihtoehto, jonka avulla asukokonaisuus pysyy siistinä ja hillittynä. Lisää persoonallista särmää toimistopukeutumiseen ruudullisen bleiserin avulla, joka antaa ajattoman tyylin ja muuntaa asusi tyyliltään moderniksi ja trendikkääksi.

asukokonaisuus ruudullisella bleiserillä

Iso ruutukuvio erottuu enemmän kun taas pienemmällä ruutukuviolla saat ilmettä asuun hillitymmin. Kurkkaa bleiserit


Onnistunut materiaalivalinta on yhtä kuin käyttömukavuus

Huomioi materiaalit arjen pukeutumisessa, erityisesti silloin kun valitset työ- tai toimistopukeutumista, materiaalivalinnoilla on suuri merkitys käyttömukavuuden kannalta.

Luonnonmateriaalit ovat erinomainen valinta, koska ne hengittävät ja takaavat käyttömukavuuden pitkänkin työpäivän aikana. Joustavat kankaat taas antavat enemmän liikkuvuutta, mikä on erittäin tärkeää käyttömukavuuden kannalta eikä vaate kiristä. Tänä päivänä materiaalien puhtaus ja laatu ovat entistäkin tärkeämpiä, sillä monet kiinnittävät huomiota myös niiden ekologisuuteen sekä kestävyyteen.

Varmista, että valitset bleiserin, jolla on hyvä istuvuus ja hengittävä materiaali, kun taas joustava kangas on erinomainen vaihtoehto työpäivän aikana. Kauluspaidan tulisi olla valmistettu ensisijaisesti puuvillasta tai puuvillan ja elastaanin sekoituksesta, jotta se tuntuu mukavalta käytössä.  Huonosti valitut keinokuituiset housut voivat olla työpäivän aikana epämukavat ja hiostavat, joten villakankaasta tai puuvillasta valmistetut housut ovat parempi valinta. Chinot, joiden valmistuksessa käytetään usein joustavaa puuvillakangasta, ovat loistava valinta arkipukeutumiseen ja ne on helppo yhdistää moneen eri asukokonaisuuteen.

Tyylikäs kokonaisuus arkeen mukavista materiaaleista

Bleiserin ja housujen joustava kangas on todella kiva pitää, 100% puuvillainen kauluspaita hengittää ja joustava kangasvyö viimeistelee kokonaisuuden, käyttömukavuutta unohtamatta. Kumipohjaiset kengät toimivat kelillä kuin kelillä. Kurkkaa joustavat chinot

 

Näin viimeistelet tyylikkään ja ammattimaisen arkipukeutumisen


Ammattimainen arkipukeutuminen on tärkeä osa jokapäiväistä työelämää ja siistin ilmeen saavuttaminen on mahdollista muutamilla viimeistelyvinkeillä. Ensinnäkin, oikeanlaiset kengät ovat tärkeä osa kokonaisuutta ja tuovat asuusi heti lisää ryhtiä. Siistit kävelykengät kumipohjalla ovat hyvä vaihtoehto perinteisille pukukengille, jos haluaa saada mukavuutta ja tyyliä samassa paketissa. Lenkkarit eivät sovellu parhaalla mahdollisella tavalla siistiin arkipukeutumiseen.

Vyö on erittäin tärkeä yksityiskohta, ilman sitä, asukokonaisuudesta uupuu elementti, joka viimeistelee asukokonaisuuden. Perinteinen nahkavyö tai persoonallinen kangasvyö toimii erinomaisesti arjessa. Kun haluat muutosta ja astetta virallisempaa ilmettä asuun, käytä asusteita kuten taskuliinaa, solmiota tai huivia.

Huomioi myös tärkeä työväline, eli salkku. Nahkasalkku on klassinen valinta, mutta rennot messenger-laukut ovat monikäyttöisiä ja persoonallisia. Nahkainen reppu on erinomainen vaihtoehto, jos tarvitset käytännöllisyyttä.

Muista siis huomioida yksityiskohdat, jotta saat viimeisteltyä tyylikkään ja ammattimaisen sekä käytännöllisen asun arkeen. Siistit mutta sopivan rennot asukokonaisuudet helpottavat arjen pukeutumishaasteissa ja auttavat sinua luomaan tyylikkään vaikutelman.

tyylikäs ja kestävä salkku arkeen

Valitse salkku sekä asusteet muun pukeutumisen mukaan. Rentoon asukokonaisuuteen sopii rouheampi salkku tai messenger kävelykenkien kanssa ja siistimpään asuun tyylikäs nahkasalkku nahkakenkien kaveriksi. Kurkkaa salkut ja messsengerit

Lue lisää

Vinkkejä kesän juhlapukeutumiseen

Vinkkejä kesän juhlapukeutumiseen

Jälleen on se aika kun saamme pukeutua juhlavasti erityistilaisuuksiin. Haluamme näyttää parhaimmalta tilaisuudesta riippumatta aina valmistujaisjuhlista kesähäihin. Kysymys, jota moni miettii, on ...